BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 23, 2006

TAHNIAH KEPADA SAUDARA HARIZ SHAH

aku mewakili imtiaz 327
ingin mengucapkan tahniah kepada saudara Hariz Shah
kerana telah pergi ke German selama sebulan
kerana telah memenangi hadiah dalam peraduan menulis essay bahasa german
terer tu, kirenya bleh cakap german laaa ni haaaaaaa
semua warga imtiaz bangga tau dengan saudara Hariz Shah ni
Kembang HIdung heheheheheheh
nasib baik le die nak balik Malaysia semula
ingatkan dah tak ingat kawan2 die kat sini
Makwe kat sekolah tu windu sangat kat die
heheheheheh
hish aku ni wat gosip lak
Cam Melodi gitu kahkahakah
anyway tahniah sekali ag
n semoga sukses selalu

16 comments:

harizshah said...

thnx laa yerk!tp kn spe ko?fido pon tanakk ckp...hishh!ssdp oren jerr promote name aku g...hampeh tol laa!g tau jelaa spe ko...anywy,asal nk b'syekrt2 lak haa...wats da point???

harizshah said...

dedicate specially to FIDO lak...asal ko ssh sgt eh nk g tau yg ko bt blog nihh,haa?!kitorg dh tau arr...btol x adli?

adli said...

tul2 ariz

ZaT said...

lol... aku trase asek2 name2 mamat2 pengomen ni je yg kluar yg len asal x ? kate organization so mane name fido ke raje ke... takot kantoi korg blogger ke ??? emmm..... meen 2 sape eh ???

L said...

Korang,sbnrnye aku yang buat..HAhaha

ZaT said...

l nih sape plak ??? style 2lis cam raje...

firdaus anaspekri said...

wei zat..aku bg komen tp x gune nm aku ah..

firdaus anaspekri said...

dedicate to riz..korg dh tau ke? bgs ah..xyah susah2 aku nak ckp kat korg..hahaha

ZaT said...

jap2 fido aku x phm... n dedicate 2 blogger plak, asal x sediekan 1 ruang ntuk org bg2 komen... yg overall nyer

ZaT said...

hehehehehehehe #_# aku dah tau sape ko blogger siap la kau kerne slame nih berpurek2 dpn aku hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe.....hahahahahahahahaahah.....hakhakhakhakhakhakhak...lol

harizshah said...

woihh...x update pape kerr kt blog nihh???aku bla 3 arie pastuh aku bkk blk xde mnde pon?!kekeringan idea kerr?hahaha;p aku tau laa fido,ko saje jerr create bbrp chrctrs...btol x?if not,then i'm just wrong!kah3x...btw,ko collabarate ngan sumbudy nihh...it has 2 b!raje is in my mind...hahaha...x lame g kantoi arr tuh!

harizshah said...

weyh,asal korg komen bnde yg xde kaitan ngan page nihh?hahaha...aku pon same!

harizshah said...

weyh,asal korg komen bnde yg xde kaitan ngan page nihh?hahaha...aku pon same!

harizshah said...

oppsss,sory...t'tkn 2x!aizat,ym got prob ahh...fido lak ttbe ilang...adli mane ehh???tu arr,aku suro korg join msn tanakk...lg glam au!hahaha

ZaT said...

weyh arizshah ko nyer pasal lar aku ngan adli dah ok dah tetibe ko plak i

harizshah said...

weyh,bloggers! asal x bt article br dowh...i mean,aku tanakk arr headline aku tuh jd cover dpn...hishh,tkr2! asal,tatau nk ltk ape dh kerr kt blogdrive nihh???ahaks;p