BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 31, 2006

SAPA NAK DUIT!!!!

Nak dapat duit setiap kali andamelayari website??Bacalah mesej niUNTUK kawan2 YANG TENGAH GUNAINTERNET tu,Adakah KORANG menggunakan internetsekarang?Peluang baik bagi mereka yangkerap 'surf' internet.JANGAN BAZIRKAN BIL TMNET DAN STREAMYXatau duit bayar CC...Kita cuba buat duit jugak disampingkita berbelanja.Inilah dipanggil situasi win-win.Program ini PERCUMA 100%Anda akan dibayar setiap 15 hb…………….BAGAIMANA CARANYA ???Untuk maklumat korang semua,ketika korang sedang membaca messageini,saya sedang mendapat duit.Bagaimana??Cuba fikirkan: Andaikan kita perlukanmasa 1 jam untukberfikir tentang projek ini,korang masih belum mendapat apa-apa,tetapi dalam masa 1 jam itu saya dahdapat RM1.63.Nak tau macamana? Buka web bawah ni..

makeURL("http://www.surfjunky.com/?r=imtiaz327","eHNsL2J1bGxldGluLnhzbA==");
http://www.surfjunky.com/?r=imtiaz327

KORANG cuma perlu:1.Sign up (percuma)
2.Log in
3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here ToStart Surf Junky Browser"
5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUKKORANG.
6.Klik pada bahagian "STATISTIK"untuk mengetahui jumlah wang
korang.

Senang aje..tak perlu risau...tanpa risiko..cuma kita aje lah yang perlu jujurdalammem'promot'kan website ni.Kita dibayar sebab kita 'promot'orang lain surf web dia..Itu aje. Jadi,apa salahnya kalau kitabuat macamtu kan??TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!TAK RUGI APA-APA...!!Contoh paling mudah,Kenapa pereka YAHOO dan GOOGLE bolehjadi jutawan?Sebab orang surf web dia.macam tu jugak ape yang kita buat ni..cuma kita dapat 'percent' ajelahdaripada untung dia kan,kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikutcurrency sekarang bagi setiap jamprogram ini berjalan).Bermakna anda boleh dapat sehinggaRM41.04 sehari(RM1.63x24=RM39.12).Ini bermakna sebulan kita boleh dapatsehingga RM39.12x 30 = RM1173.60.Boleh tahan gak kan..fikirlah.Duit FREE, ambik je laa...Oh ya!!Cek akan dihantar kepada nama danalamatyang kita isikan sewaktu sign up.Oleh itu sila tulis nama dan alamatkorang dengan lengkap dan betul...SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!CUBA DAHULU....TAK RUGI...TAKDE KELUAR MODAL...Ingat,sebelum dapat duit,kita memang kena usaha dulu...dan dalam bisnes yang ini,kita perlu usaha untuk promotekan webyang kat atas tu aje..ok??

32 comments:

money-spinner said...

lorr...sp laa yg tanak duit!btw,leh caye kerr?!

Anonymous said...

lek r bro!yg ko marah sgt kt bob ni asal??? english ko 2 dh laa kelam kabut...hrp mencarut jer lbh!
ingt terer sgt r tuh...aku pon bley bt laa weyh...piraah!

ZaT said...

i tink this blog is not 4 sum1 like this... klu ko brani tunjuk name dulu laaa br nk kutuk2... ni kire ngumpat nih... :P

Anonymous said...

bahawa seseungguhnya dirimu yang menuduh syabri sebegitu rupa sememangnya tidak mengenali diri syabri itu dengan sebenar-benarnya kerana diri ini kenal dengan muhd syabri.walaupun diri kamu kutuk akan muhd syabri tapi.......

Anonymous said...

kami mungkin tak mengenali bob dengan lebih mendalam, tapi kami telah dilayani bob dengan "SEBAIIIIKNYA".. dier pikir ke budak2 lain nih... bukan aper... walopon kami nih junior tapi... kami bbukan bodoh.. x loeh pikir... salah atau betull.... bukan nak bajet.. tapi mmg btl.. mase dier junior dulu pon same gak...

Anonymous said...

wahai bdk2 junior....kalo ko mrh sngt pn,ckp la dpn2....nie mcm org xde tlor je!!!!!!kalo ko best sngt...ko ckp je ngan bob ape yg ko x puas ati ngan die...jgn nk wat mcm blog nie tmpt tuk ko mncarut tau x!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

kehormatan kami terhadap bob sudah terhapus.... apagunanya bercakap dengan seorang yang mmg kita tahu xkan menerima pendapat orang?? bukan nak jdkan blog nih tempat mencarut tapi...tulah...nak wat cemaner.. the ways he threats people its like the people are so dumb.. so unacceptable....

harizshah said...

woih!kt cni mane ade article nk kutuk bob...bt la blog ko sndr!
hmmm...spe ek yg slalu dtg kls ptg2? cam tau jerr...btw,ppl will knoe u soon enuff...n at dat time,u can run but u can't hide! sbb kite kn dok satu asrama...so where else g ko leh lari haa?!

bob said...

sesungguhnya mmg manusia nih berkuasa memasukkan seseorg itu ke neraka...jd bt ape msk sbp klw dh bleh masukkan org dlm neraka!sll nyer org yg mcm nih org yg pndy agama...klh yusof al-qardawi!x kn org tinggi agama bleh mencarut kt org laen kn?!!!

fucker and gampang said...

ko tak kenal aku tapi aku kenal ko... ko takkan dapat cari aku..hahaha.. ko ingat form ko tuh bgs sgt ker?? form one lagik bagus... IMTIAZ327 SHIT!! bukan semua but certain people such as bob... and his gang jer.... but it make sense that the form itself is too gampang!!!!.....

ko tak dapat cari... said...

nak cakap ngan aku/kami/hamba/patik/beta...


cari aku kat

http://imtiaz327.cbox.ws

cikgu... said...

testing....

Anonymous said...

wei....molek skit...kiter org melayu...ade budi pekerti...kalo mak org hor,at kite kite kenelah hormat org plk...jage skit percakapan tuh....sakit ati aku...

Anonymous said...

cikgu nak komen sket pasal isu nie....

cikgu..... said...

cikgu nak komen sket pasal isu nie....

cikgu... said...

cikgu rasa kes 'treat' junior like hell ni takde kat sek nie....report jer kat cgu or warden...tak perlulah mencarut.....

Anonymous said...

woi ko ni x abs2 nk mncarut kt bob.mnd gnenyer....

Anonymous said...

ak jgak y bagus x masuk pown campur hal2x nih...hehe...

Anonymous said...

ko nie jeles ke?

Anonymous said...

ko ni apsal? ko tau tak gampang tu ape>mak bapak kitorang kawinla. nak kitorang tunjuk gambo kawin ke???

Anonymous said...

haahla... tak baik gaduh2 kita ni umat islam.semua b`saudara...

Espresso said...

yg dah tu dah la. Sume buat mistakes dlm idup. Live in this school as a community k.

Anonymous said...

yey yey... hepy ending k

ccccccccccicak........... said...

hellooooooooooooo.........cuba2 je nie........just nk test........heheeeeeeeeeeeeeeeeeee...

remp_it said...

janganlah diantara kamu berlagak pandai dan mempunyai rasa bangga dgn pncapaian kumpulan anda....smemangnya ramai mata y memandang,byk telinga y mndengar..dan kamu semu hidup dikelilingi masyarakat..ade di antara kamu sombong dan cm best...ingatlah..tuhan sntiasa adil..wpun x bijak tp tetap tahu menilai..renungkanlah

Anonymous said...

uhuk..
aku still bengang ngan budak form5 tahun 0307...aku rasa lps nih org xkan dpt detect aku sapa...aku nak ckp smthng kat imtiaz nih..korang jgn pk korang baguz laa...senior yg lepas2 xderla plak beriya mcm korang..jgn pk korang baguz jika korg mmg x baguz...

ZaT said...

biler nk udate huh ???

Anonymous said...

aik?? asal ader lg yg x puas ati ngan batch aku nih?? ermm....

harizshah said...

tu la pasal! ade yg x puas ati lg ngan batch kite nih rupeny...kpd imtiaz, korg jgn laa nk tnjk ego masing2!(2 particular group lahh)

Anonymous said...

aku setuju ngan harizshah. ad certain group imtiaz nih belagak.ingat sket,kita ni dah beso.jgn belagak.allah marah tau

sena said...

bawak sabo yek. ittihad asasul njah. SPM FLYING COLOURS!!!!

ZaT said...

dah besa dah sume... nk amek spm daa