BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 21, 2006

Jom Kembali Ke Sekolah!!

Assalamualaikum sumerr!!
Morning!! not forget good afternoon, good evening nad good night!! (cam filem Truman!) hehe..
Tgk tajuk je rasa dah tension jer..haha..sapa nak gi skolah? kamu nak ke? kalo sayalah...aduss...dah lah bertimbun-timbun kerja skolah yg x siap gi ni..cuti tggl seminggu je ni..camne ni? haihh..aduhhh..pening pening!! kamu camne? add math, folio ok? aduhaii...arghhh!!!!!!!!!!!!!!!!! tension2....sapelah yang sudi meneman eden ni yang tengah tension bangat nihh..aduhhh..hmmm..xpelah..last week ni kite enjoy je lah slagi cuti masih ada!! hehehe..n jom kita raya skali gi!! hari tu raya x besh sbb ada exam lps tu..haha..padahal raya haji kali mesti x best gak sbb esknya thn spm!! haha..redha jelah..k lah, nak gi mandi jap..hehe..bye2 sumer..akum

4 comments:

Zat said...

weh baek ko bgtau sape ko ??? ckp jela
dah la gune name batch pas2 sorok2 plak

Anonymous said...

btol tuh aizat!agree2...alahh, kitorg dh tau dh sape ko!kn aizat kn?!

harizshah said...

FYI,article nihh fido yg bt...heheh

harizshah said...

oh,tidak!arie ney blk scl!no!