BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 30, 2006

Rancangan selepas SPM..

ok,tajuk ni pun dah macam ngerikan sebab ade perkataan spm..
ape2 pun harap kita sume berjaya la ye.. mungkin lambat lagi untuk menceritakan bab2 ini.. tapi,semua rancangan yg berjaya adalah rancangan yg dirancang di dgn awal..

cerita nye mcm ni..beberapa pelajar imtiaz327 ingin merancang percutian bersama kite2 la..bkn under skolah ye..kitaorg rancang untuk bercuti di tempat yg berpatutan kos nye, selesa tempat nye, indah pemandangan nye, berbaloi kepada kita dan yang paling penting dapat memberikan pengalaman yang manis kepada kite..justeru, saya ingin memohon jasa baik pembaca semua untuk memberikan pendapat tentang tempat2 yang menarik ye...juga tidak lupa,berikanlah pendapat anda tentang kos yg diperlukan..hehe..bkn ape,kalau kos nye tinggi skit, boleh la kite gi tempat yg best skit..
ape2 pun kita bincangkanlah same2 ye...
pendapat anda boleh diluahkan di ruangan komen...

segala kerjasama adalah diharapkan..
sekian,terima kasih.

4 comments:

sleepwalker said...

tido kt chalet myb???

ensem said...

apekta kte pegi plau chekas......

Anonymous said...

ape kate kite gi Mount Kinabalu! Matta fair tak lama lagi... dlm bulan mac nie... so kalo rancang awal2, bleh jimat kos perjalanan.. heheh. Dulu nak buat, tapi sibuk ngan bende2 lain. Pulau perhentian at terenggganu pun cam best gak....

mr klawar said...

anylace ak x kisah.anyway ak ada cdngan gi mane.ape kate kite gi masjid?dunia dah dkt ngan kiamat nie so banyak2lah beribadah.x dela gurau je.Mt Kinabalu?bajetnye brapa seh?ada mknmnm ka ?