BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 30, 2006

Kehangatan EPL dan Liga malaysia..hehe






Glory2 Man United..
Glory2 Man United..
Chelsea! Chelsea!
Arsenal! Arsenal!

haaa...itulah yang sering kita dgr apabila menonton EPL...saya saje mem'promote' kelab2 ni kerana mereka masing2 menduduki tangga 1st,2nd dan 3rd dalam liga inggeris setakat ini..permainan yang ditunjukkan oleh mereka adalah amat cantik..gerakan2 seperti diving header, bicycle kick ( not flying kick yang cantona buat tu ), gerakan satu dua dan sepakan voli membuatkan kita tidak senang duduk, lagi2 apabila menyaksikan pasukan gergasi ini berlawan.. memang tidak dinafikan,dengan pengalaman selama 20 thn ferguson menguruskan manchester united dan mempunyai barisan pemain muda yg berbakat,man utd berjaya menduduki tmpt teratas sblm tahun baru dgn meninggalkan chelsea 4 mata di belakng..tetapi,chelsea mungkin tidak akan berdiam diri..saya yakin,mereka akan melipat gandakan usaha untuk merampas kembali takhta mereka sekaligus membuat hatrik...Arsenal...nama tu tidak boleh dipinggrkan..mereka juga pernah muncul juara liga dua tahun berturut2..dengan kemasukan Theo Walcott,Thomas Rosicky dan Gallas,mungkin dpt menguatkan barisa pemain arsenal yg terkenal dengan jolokan the Gunners...

kita tutup cerita pasal EPL...kita tumpukan pula pada liga M..My Team...itulah nama yang mengejutkan kita pada 28 mei yg lalu..pasukan ini telah berjaya menyertai liga perdana dan meraih kemenangan pertama mereka dgn menewaskan polis dengan jaringan 2-1...syabas diucapkan..semoga mereka terus melakar kejayaan demi kejayaan..tapi ini bukanlah untuk dibincangkan..topik utama kita adalh LIGA SUPER...juara treble 2005,selangor bernasib baik kerana masih berada di dalam liga super yg menyediakan wang bernilai rm500000 kepada pemenang nya...ini kerana,pada musim lepas,mereka terpaksa bermain dlm playoff untuk menentukan tempat ke liga super..dgn berwajah baru, yang rate2 nya pemain berumur U-23, mereka dijangka akan membuat kejutan...tidak dilupakan kepada perlis,juara piala m'sia 2006...dgn tonggak utama nye,Phillimon Chiepita (ye ke eja ni..) yg masih setia dikatakan akan muncul sbg penjaring terbanyak..kalau dilihatkan,kebanyakan pasukan menggunakan jentera import di bahagian serangan..adakah ini akan menutup peluang pemain2 penyerang m'sia...kami (editor) mengharapkan pendapat anda sbg rakyat m'sia yg menyokong usaha kerajaan untuk menjayakan world cup 2022..anda boleh menghantarkan pendapat anda di ruangan komen yg disediakan...

12 comments:

ZaT said...

xpe2... editor ! ko suro manager selangor amek aku jd striker.... ahax :P

ZaT said...

mane liverpool ??? siann latep... Y_Y

ZaT said...

mu extend their lead 6 pts clear at the top after 3-2 win over reading n the blues draw. ahax mu menang nyer wey.... match report = ronaldo 2 solksjaer 1...

harizshah said...

korg nk tau ak ape kaitan aku ngan dunia bola ney???sbnrny,aku ngan bola ney...xde kne mngene pon!ahaks=> tp dsbbkn aku rase t'pggl kt pg komen ney...so aku nk ckp idop s'gor!GO SLANGOR GO SLANGOR(MPPJ especially...lol)!sory yerk phg n ganu;p

org yg kt ats ney said...

ye ye jerr aizat tuh!kah3x

hariz ZA said...

hariz shah, MPPJ mane ade dah..
dah muflis

harizshah said...

to all Slang0rianZ,do spprt me kay!i mean s'gor...heheh

harizshah said...

x kisah arr,asal kn dier prnh mng!

harizshah said...

GO S'GOR!30x mng piala msia siott!prnh bt treble plak tuh...ttbe jerr aku ckp pasai bnde nihh

ZaT said...

sape ckp aku yer2 tuh... tgk laa nnt mu repeat diorg nyer treble.. haaa tkejut kang !

ZaT said...

ye2 arizshah go2 slangor wif the newbies !!!

Anonymous said...

BOB playing soccer like hippopotamus! go playing at LM like that!sucks!