BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 30, 2006

Hari Raya Haji

Selamat hari raya Aidiladha saya ucapkan kepada semua pembaca blog imtiaz327..haji juga dikatakan pada tahun ini adalah yg paling afdal kerana tarikh mereka wuquf jatuh pada hari jumaat...digambarkan,kelebihannye adalah seperti melakukan 70 kali haji..beruntunglah mereka yg pergi pade tahun ni ye...tahun ni korg balik kampung ke...sy rase mungkin ade segelintir yang tidak pulang ke kampung kan..maklum lah, nak buat persiapan terakhir sblm pulang ke sekolah...hehe..ape2 pun,diharapkan korg enjoy beraye bersama famili yang tercinta..

3 comments:

ZaT said...

since aku xde can nk wish slamat ari raye arituh skrg nih aku nk wish... slamat ari raye aidiladha kepade sume2 bdk2 f4 ataupn imtiaz 327.. ahax :P

harizshah said...

alaa...x smpt nk wish slmt hr ry hj lorr...btw,hepi new year 2 all!

Anonymous said...

hariz shah,wish je...raye haji kan 4 hari... kat sini saya nk mengucapkan selamat hari raya haji and happy new year