BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 23, 2009

reviving? absolutely

i spent just about 10 minutes everynite, checking this blog, dan sejak diupdatekan, blog ini telah diklik sebanyak 226 kali, hnya dalam 3 hari. :) alhamdulillah.

ramai kawan-kawan kite mempunyai blog rupanya. saya masih mencari blog rakan-rakan kita yang lain. kepada sesiapa yg ada link sila la postkn ok?

dan ada yg bertanya, kenapa blog ini terlampau simple. jawapanya mudah, supaya semua dapat msuk ke blog dgn mudah dan cepat. kami cuba minimakn pnggunaan gadget kerana semua tahu hanya cbox yg paling pnting. tapi jika ada sebarang cadangan ttg gdget yang sesuai diletak di blog ini, sila kemukakan ok? :)

lastly, diharap blog ini akn lbih dikunjungi oleh anda sekalian. kami masih belum menerima sebarang request dari mereka yg ingin dapatkn hak untuk post blog. kepada sesiapa yg berminat, sila la bagi email anda. :)

slamat malam semua!

8 comments:

Stephania said...

shanteks da blog ni..simple tp shanteks..

imtiaz327 said...

tp yang paling best meriah! :)

K.AM.I said...

btol2....byk blogger...

Anonymous said...

tahniah!!!
improvement..

sham said...

waa...o.O

aq da leh post comment! mwahaha! abis la blog ni! ^^

Anonymous said...

aku nk post kt blog ni r...
ni e-mail aku...
lah_sena21@yahoo.com

imtiaz327 said...

dah invite. so lepas ini sila2 la post ok? :D

akurindumasalalu said...

link ke blog aku xley pom..spe2. tlg btol kan..hehe..