BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 27, 2007

FuTSal....



Futsal??? mende tu.. hari tu ade game futsal.. cara main die guna kaki gak, cam bola..tapi main kat court keramat..court basket..hahaha.. ade 3 point tak men futsal ni.. ape2 pun memang enjoy la men benda ni.. terima kasih la kitaorang nak ucapkan kat Biro Keceriaan Badan Pengawas (BKBP) kerana menganjurkan game ni.. buat team yang menang tu (AMBA) tahniah la ye.. juga x lupa kepada pasukan pilihan (dato onn)..hehe.. Dato onn tu pasukan gurl la ye..huhu..laki (DO) pun x kurang hebatnyer, satu2 nya team yg kalahkan AMBA.. ok la, di harapkan game2 camni akan selalu dibuat..MAJULAH SUKAN UNTUK I-TEM

I-TEM the power ( POWER 2x)

p/s: acapan conduct

5 comments:

ZaT said...

ehemmm... mu arsenal pon pnah kalah ngan charlton 6-0.... so the point is just u need to win the league....
AMBA lets keep our tradition as we r the champion !!! .... smangat naek as mu br mng 4-2 ngan everton... dramatic gler... glory~glory man united...

Anonymous said...

chelsea seri pun cam TR seri lwn AMBA

ZaT said...

ahax tp chelc will win ke ?

budak tun razak said...

heele amba bajet plak ngko ingat best
sgt

ZaT said...

x pena pon igt kitorg bes sgt... juz da mng nk bwat caner...